50

Komentari (50)

Shik
I tu ti je kraj karijere. Nisi ti los, nego si dosao tu djeces nestati. Volim svoju domovinu.Al realnost je realnost.Jer babo da zna i na ultra zvuku dace mu djete biti ikolko fudbaler vadio bi mu vizu da vani ide.Takvoje stanje u nasoj drzavi.Dusame boli kada vidim da dobar momak talentovan sam se proda vani za male pare.Zato i kazem napodcjenjujem nase lige.Al pored more klubova vani dodes u nasu ligu.Iz koje kao u ratu.Desi ti krenuo budalo.Pita jedan drugog kada se sretnu u tunelu.Jedan sto ide vani i drugi stose vraca.
Asim
Koju drugu ponudu si imo. Niko nece da baca pare KO Sarajevo. Zahvali Safetu sto te je Sarajevo dovelo,pitanje koliko utakmica ces odigrat.
kico1234
ja sam došao na ovaj link samo da čitam komentare jer ovaj lik sto igra ozbiljan fudbal samo zahvaljujući papetu me ne zanima
Emir
Za sezonu eventualno dvije gledamo ga u mu FK Krivaja Zavidovici.
Shik
Baksuz za tebe: Stosu ti Babo i adzo bili veliki majstori fudbala.I zato koliko god si dobar nije dovoljno da budes ispred njih ili bar blizu njih.A toje nemoguce.Jer ne samo ti, nego mnogi se vise nece ni roditi kao stosu oni bili.Al ti zelim od srca da ikolko uspijes u svojoj karijeri.
Bhf111
Da ovakvi igraci dolaze u nasu ligu jer je on level iznad nase PL tako da nam svima treba biti drago. Ali mi smo takav narod. Dok je nesto dobro mi cemo svi okrenuti to na glupost neku. Nisam navijac Sarajeva ali mi je drago da se mogu ikako ponuditi uslovi ovakvim igracima. La vrijeme je da se i kod nas pocnu praviti neki jaci transferi
Red
Prop'o ko kauc cim je dosao u nasu ligu da igra.
Shik
Kaze babo: Hajti sine u nasu domovinu i nezanemari raju i imaj taktiku ozeni Bosanku i tisi ostvario svoj cilj.?
balunv
Kod amidže Idriza - Palim se na guranje
Plavi21
Opraste sa TSS. Brate mi ko da je Messi došo glavom i bradom. Imali ste Ibaneza, Štilića, Stevanovića, Delaća, niste ovoliko pisali. Prosjek lige će biti. MUSTEDANAGIĆ veći igrač od njega a mlađi.
Arnel925
Bravo care. Veliko pojacanje za nase lige.
Saad
Bhmen
Zar morate biti toliko negativni. Kamo srece da jos ovakvih igrača dodje u PL BiH. Ja ne navijam za Sarajevo ali mi je drago. Sretno.
andi
kakvih,amiđinih. no dobar je za ovu ligu.
E.Car
Kakve su ti ostale ponude bile kad je iz Sarajeva bila najbolja?!?!?! Ubleha od igrača.
Aoki
30.000,00 KM mjesečno, 720.000,00 KM za dvije godine plus stan i ostali bonusi. Moji mitomani jedino su vaši dugovi veći od njegovog ugovora.hahahahaha
kiklop
Jedino vama je uspio ista uzeti, drugi mu nisu ni eura dali seljacici moji mali
andi
ako je to taćno ja ću se bacit sa tornja,u bazen normalno.Jbg,kad si mješalica,imaš porodicu takvu,kapa dole,pojedinci imaju po 4 pet siniva igraca pa nikada ne probiju u visine,ali kada imaš bedem iza sebe,možeš vuci cocu,piti do jutra,i opet milionćek strpaš u đep,neki momci nikada cigar ne zapale a kamo li alkohol droga i sl,pa opet ne mogu do Sarajeva.ŽIVOT,SAMO ŽIVOT,nekom se sama vrata otvaraju a nekom treba kran..
E.Car
Ako je tačno da ga toliko plaćate onda mi je baš drago jer ste baš pravi levati.
E.Car
Ako je tačno da ga toliko plaćate onda mi je baš drago jer ste baš pravi levati.
Fcs
Ti si ba glup lik...
E.Car
Pa sad vidim da je i vama krivo. Uzeo vas je ko levate, lopatom. Majstor je zaista!!!!
Aoki
@E.Car provalio si nas, baš nam je krivo.hahahahahaha
Hz rajvosa
Glupane jamaka dovodite haloooo osvijestite se...
Rizzle84
@Aoki Hahahahahahahaha
ludilobrale
Šta mu bolan niš dali u Hajduku imao 16 000 u Hajduku ne lupajte ko P samaru
E.Car
Pa to su njegovi najbolji dani kad je igrao za Hajduk, prije 5-6 godina. Poslije toga je sve gori i nije uspio ni u losijoj ligi da se dokaže.
E.Car
Lik vam je sve rekao o sebi i kakav je igrač ali đaba: U početku su me vrijeđala dobacivanja sa tribina ali kasnije se navikneš.
DadiG
Ima se, može se.
E.Car
Bravo barem znate da je levat al ima se može se.
E.Car
Ko me je od vas levata prijavio za vrijeđanje?!?!?!? Jesam li nekog uvrijedio???? Izvinite to je samo vaš ego, život je okrutan.
papagaj
Hahhahshshaha e cuj bilo ponudaaaa hahahhahahahahahaa
BOSANAC123456
Kimi.R.
@Fcs mojne psovati šta ćeš krivo im je jbg. Zdrava treba biti zezancija navijača Sarajeva i Želje i ne trebamo vrijeđati.
Zaj...vati se možemo koliko hoćemo samo bez psovanja majki familija itd.
SARAJEVO ŠAMPION!!!!!
Emir
Kiklope de prevedi na Bosanski haha.
Kimi.R.
@Emir tebi fakat šejtan ne da mira i da mi se skineš sa grbače. Žao mi je što si " pobjegulja" i što sam ti to javno ovdje napisao. I da tačno ja sam se nadovezao na tvoj komentar gdje si Bosance i Hercegovce nazvao PUDLICAMA I OVNOVIMA i nakon toga ti se mene ufatio zvati kiklope itd itd. Zovi kako hoćeš nemam namjeru da te prijavljujem ovom portalu samo znam da ti je teško kada ti neko poput mene kaže da si " POBJEGULJA " koja šatro piše da je krvario za ovu državu a ispalio se iz BiH prije nego što je roknula prva granata. JA NISAM I OPET NIKADA NE BIH i to se zove PATRIOTA ove naplaćene države krvlju stečene. Ali nije ni vrijeme ni mjesto retardinjo da se ja tebi pravdam jer si "POBJEGULJA "!!!! Ende
kiklop
Nije najbolja ponuda nego jedina, ti da si imao ponudu iz Somalije prihvatio bi bez razmisljanja
gif
ma sta kaze mali lutvo seljin
gif
glup si ko manijak haha
Kimi.R.
SUŠIĆ je pa kakav kod da je. BORDO BOJA SRCU MILA. Sretno momče nadam se da ćeš se navići na BH ligu i naravno sudije.
BOSANAC123456
E.Car
Jeste majstor. Uzeo vam ja pare majstorski.
Rajvosa2019
Dobro dosao jarane i sretno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.