Tino Sven Sušić ima novi klub, hoće li konačno oživjeti karijeru?

Potpisao jednogodišnji ugovor

Tino Sven Sušić ima novi klub, hoće li konačno oživjeti karijeru? · Zvanično

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić ponovo je promijenio klub, a ovoga puta se skrasio u Holandiji.

Ovaj 26-godišnji veznjak je potpisao za Venlo, s kojim je dogovorio jednogodišnju saradnju uz opciju produženja na još godinu dana.

Sušić je u Venlo stigao kao slobodan igrač nakon što je posljednju sezonu proveo u belgijskom Antwerpu, ali tamo se nije naigrao i izborio se za produženje ugovora. Za Antwerp je Sušić kroz cijelu sezonu ukupno odigrao samo 134 minute i rastanak je bio neminovan.

Tino Sven Sušić je najbolje dane svoje karijere proživio u Hajduku, odakle je otišao u Genk, nakon čega je igrao i u Maccabiju iz Tel Aviva. Ipak, ni u jednom od ovih klubova se Sušić nije previše zadržavao, pa je njegova karijera već neko vrijeme u strmoglavom padu.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ostaje da se vidi hoće li Sušić u Venlu konačno oživjeti svoju karijeru i možda ponovo zaslužiti poziv u reprezentaciju BiH, čiji je član bio i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije četiri godine.

Top Komentari

axel
bolje da je u Real Madrid otišo umjesto Ronalda
17 8
Kettenhund
Ako amidza dodje za trenera, mozda i zaigra...
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti