Konačno zaigrao i Tino Sven Sušić

Debitovao za Antwerp

Konačno zaigrao i Tino Sven Sušić

Tino Sven Sušić nakon gotovo pola godine ponovo je zaigrao. Bivšem reprezentativcu BiH karijera je krenula silaznom putanjom otkako je napustio Hajduk, a nakon epizoda u Genku i Maccabiju, čini se da mu puno bolje leži život u Antwerpu pošto je danas poslije dužeg vremena dobio šansu.

U debiju za novi klub Sušić je zaigrao od prve minute protiv St. Truidena, međutim nije imao pretjeranog razloga za slavlje, pošto je njegov tim u doigravanju za Evropsku ligu doživio ubjedljiv poraz od 4:0.

Domaći su poveli u 28. minuti preko Asamoaha, a nakon što se pri rezultatu 1:0 otišlo na odmor, uslijedila je prava golijada. Mrežu Antwerpa su u nastavku pogađali još Akpom i dva puta Botaka za konačnih 4:0.

S druge strane, naš Sušić je igru napustio u 71. minuti kada ga je zamijenio Niangadou, a ostaje za vidjeti hoće li današnji nastup biti početak dobre avanture u Belgiji. U svakom slučaju sve je u njegovim rukama i sam ima priliku da se izbori među najboljih jedanaest.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi