Šta se dešava sa Sušićem? Mukama bh. fudbalera nikad kraja

Nikako da mu krene...

Šta se dešava sa Sušićem? Mukama bh. fudbalera nikad kraja

Karijera Tina Svena Sušića, koji je s reprezentacijom BiH putovao na Svjetsko prvenstvo u Brazil, već neko vrijeme je u rapidnom padu.

Sušićevim mukama se ne nazire kraj još otkako je napustio Hajduk. Nakon što nije iskoristio minutažu u Genku i Maccabiju iz Tel Aviva, na Sušića, čini se, više ne računa ni Antwerp u koji je stigao u zimskom prijelaznom roku.

Bh. fudbaler je od dolaska u Antwerp na terenu odigrao samo 134 minute, a mediji u Belgiji pišu kako su ga u ovom klubu precrtali, te da na njegove usluge trener Boloni neće računati u narednoj sezoni.

Navodno će Sušić biti prodan u ljetnom prijelaznom roku zajedno s još trojicom fudbalera koje trener Antwerpa ne vidim u svojim planovima.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Pad u karijeri koštao je Sušića mjesta u reprezentaciju za koju nije igrao od 2016. godine.

Top Komentari

Ali Baba
Pa svako ko ima iole pameti znao je i zna da je ovo fudbaler ko dlake... Da mu nije amidze safeta nikad niko nebi ni cuo za njega... Kad mene krene i njega ce... Zbog ovakvih poput ovog nikad necemo imati dobru reprezentaciju jer selektori i guzonje trpaju svoje u repku... Eto mu amidze safeta pa nek ga vodi sebi....tino,nadji sebi poso, nije fudbal za tebe
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi