Tino Sven Sušić u narednim danima rješava transfer
EPA

Napustit će Venlo

Tino Sven Sušić u narednim danima rješava transfer

Tino Sven Sušić će, po svemu sudeći, napustiti holandski Venlo.

U prošloj sezoni ovaj bivši reprezentativac BiH je važio za jednog od najboljih fudbalera Venla, a ono što je pružao nije promaklo ni pojedinim klubovima, pa su glasine o odlasku sve učestalije.

Da se nešto kuha dalo se naslutiti i po tome što Sušića uopšte nije bilo u protokolu za prvenstvenu utakmicu s Waalwijkom, a glasine je dodatno 'podgrijao' i sportski direktor holandskog tima Stan Valckx.

"Interesovanja ima... Nadamo se kako će do kraja sedmice stvari biti jasnije. To je najbolje i za njega i za klub", kazao je Valckx.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Sušić je uporan u namjeri da napravi iskorak, no u ovom momentu nije poznato koje će biti njegovo naredno odredište. Početkom maja je bio povezivan s Groningenom, zatim Brescijom, kao i pojedinim klubovima iz Turske.

Dvadesetsedmogodišnji fudbaler je u Venlo došao u ljeto prošle godine, potpuno besplatno, nakon što je prethodno igrao za Antwerp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi