Dinamo čeka tužba jer su stopirali veliki transfer!

Tvrde novinari iz Afrike

Dinamo čeka tužba jer su stopirali veliki transfer!

Esmer Oštraković

Iako je najavljeno da će Yacine Titraoui postati novi igrač Dinama, od toga na kraju neće biti ništa.

Naime, za ovog mladog fudbalera se smtra da je jedan od najvećih talenata Afrike i svi su jedva čekali da ga vide u dresu Dinama.

Ipak, transfer Alžirca iz Paradoua koji je trebao biti završen za 550.000 eura je propao nakon što su se zakomplicirali ljekarski pregledi.

Dinamo je odlučio da ga vrati u Alžir, te je tako propalo veliko pojačanje za tim iz Zagreba.

Rezultati pregleda navodno nisu bili najbolji, te u Dimanu nisu željeli da rizikuju sa njim.

Oglasi

Mediji u Alžiru su ovaj potez Dinama opisali kao silnu nepravdu prema njihovom fudbaleru, a za propali transfer su optužili upravu Dinama.

"Yacine Titraoui je žrtva strašne nepravde zagrebačkog Dinama i nekih njegovih čelnika. Radi se o istim ljudima koji su blokirali dolazak Monsefa Bakrara iz Istre.

Titraoui je želio doći u Dinamo i prošao je ljekarske preglede, ali posao je propao", objavio je Fennec Football.

Osim toga otkriveno je i da će Paradou tužiti Dinamo i tražiti naknadu štete.

Potražite više informacija na temu HNL:

"Ponudili su mu ugovor, potrudili se da dobije vizu, poslali mu avionsku kartu do Zagreba. Na ljekarskom pregledu mu je dijagnosticiran problem sa zglobom iako je prošle godine odigrao 35 utakmica i nikada se nije žalio.

Paradou ga je poslao kod dva eminentna doktora u Hrvatskoj i oni nisu otkrili nikakve probleme sa zglobom. Iz Dinama su odlučili odustati od transfera. Paradou je već kontaktirao Dinamo i pokrenuo postupak za naknadu štete, a Titraoui se vratio u Alžir", piše FootAfrique.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi