To bi tek bilo šokantno: Gazidis dovodi "svog" trenera u Milan

Počinje s poslom 31. oktobra

To bi tek bilo šokantno: Gazidis dovodi "svog" trenera u Milan

Stolica Rina Gattusa postaje sve užarenija. Domaći poraz od Betisa u Europa ligi, koji je stigao četiri dana nakon užasnog derbija s Interom, tjera milanske vlasnike na razmišljanje da promijene trenera.

Navodno je održan sastanak Leonarda i Paola Maldinija, nakon čega bi trebali sjesti za isti sto Leonardo i predsjednik Paolo Scaroni.

Odluka o budućnosti Gattusa je zamrznuta, s obzirom na kalendar koji predviđa utakmice svaka tri dana, ali situacija je i dalje osjetljiva.

Alternativa u kratkom roku nije jednostavna. Antonio Conte bi trebao zauzeti mjesto Lopeteguia. Roberto Donadoni još nije kontaktiran, a prema nekim izvještajima MIlan bi uskoro mogao preuzeti - Arsen Wenger.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši izvršni direktror Arsenala Ivan Gazidis koji je napustio Topnike da bi se priključio Milanu (počinje s poslom 31. oktobra) upire za bivšeg trenera Arsenala, iako je njihov rastanak bio bolan.

Među različitim rješenjima je opcija da Leonardo bude privremeni trener, piše La Repubblica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije