To je Dinamo: Talentovanog golmana poslali na posudbu u Seriju A

Uz opciju kupovine

To je Dinamo: Talentovanog golmana poslali na posudbu u Seriju A

M. Šljivak

Zagrebački Dinamo je jedan od najboljih timova Evrope kada je u pitanju prodaja igrača u posljednjih 20-ak godina.

Gotovo da nije bilo prelaznog roka u kojem Modri nisu napravili milionski transfer, a došli su i do toga da igrače posuđuju timovima iz Serije A.

Mladi golman Adrian Šemper (20) od danas je član Chieva iz Verona. Stigao je iz zagrebačkog tima na posudbu do kraja sezone, a italijanski tim će imati opciju da ga kupi naredne sezone.

Šemper će dobiti dres sa brojem jedan i vjerovatno će dobiti šansu da se pokaže na velikoj sceni tokom nove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dinamo je tako ovog ljeta napustilo pet sjajnih fudbalera. Pored Šempera u Seriji A je završio Ante Ćorić (Roma), Filip Benković (Leicester) i Hilal Soudani (Nottingham) su otišli u Englesku, dok je Borna Sosa postao član Stuttgarta.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi