To se čekalo: Kapiten Ramos reagovao na dešavanja u reprezentaciji

Pozvao na zajedništvo

To se čekalo: Kapiten Ramos reagovao na dešavanja u reprezentaciji

Kao što se to i očekivalo, kapiten reprezentacije Španije, Sergio Ramos, veoma se brzo oglasio na Twitteru nakon silnih dešavanja u njegovoj reprezentaciji. 

Sve je počelo jučer kada je Real Madrid zvanično objavio da je Julen Lopetegui njihov novi trener nakon što je Zinedine Zidane odlučio da ponudi ostavku.

To je očito razljutilo čelnike Fudbalskog saveza Španije koji su reagovali ekspresno i rigorozno te su brzo, to jeste već danas, smijenili Lopeteguija i nisu mu dali priliku da reprezentaciju vodi tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ove vijesti su potresle špansku javnost, ali kapiten tima Sergio Ramos poziva na zajedništvo u ovakvim trenucima.

"Mi smo nacionalni tim. Predstavljamo štit, neke boje, hobi i zemlju. Odgovornost i posvećenost su vama i za vas. Jučer, danas i sutra zajedno", napisao je Ramos preko Twittera.

Podsjetimo, danas je također objavljeno da će Fernando Hierro biti selektor Španije na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

LOLLOL
Bas kontam ko je preveo ovo, kad opet Lendo. Pa Lendo dragi, de MALO se bar potrudi da budeš iole normalan novinar jbt. Predstavljaju "neke boje" HAHAHAHAH? "Unos" je član u Spanskom jeziku i ne znači "NEKE" OJ BOZE DRAGI! I ovo zadnje, DA NEKADA afición znači HOBI, ali ne u ovom slučaju tuko tukava. Ko će reći "predstavljamo hobi". Bliži i tačniji prevod bi bio: Predstavljamo JEDAN GRB, BOJE, STRAST I ZEMLJU! Cuj stit, jedne boje i hobi :D HAHAHAHAHHA, pa je li moguće?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi