To se čekalo: Stigao odgovor "bahatim" igračima PSG-a

Nakon ispadanja Borussije

To se čekalo: Stigao odgovor "bahatim" igračima PSG-a

Admin Čaušević

Svi igrači PSG-a osim Edinsona Cavanija imitirali su meditiranje Erlinga Haalanda nakon izbacivanja Borussije Dortmund u osmini finala Lige prvaka. 

Haaland je prije utakmice objavio fotografiju kako Pariz pripada njemu, igrači pariških Svetaca su to shvatili kao provokaciju pa su jedva dočekali prolazak dalje da se osvete.

Predođeni Kylianom Mbappeom kolektivno su meditirali u svlačionici Parka prinčeva i mnogi su osudili to kao manjak poštovanja prema 19-godišnjem napadaču Borussije.

Haaland junior je sve prešutio, dok je otac Alf-Inge Haland reagovao ironično na društvenoj mreži Twitter.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Doviđenja, lijepi Parize. Razočaran sam rezultatom, ali zasluženo s obzirom na prikazano. Želim Vam sve najbolje i uvijek pokazujte klasu, na i van terena", poručio je legendarni nogometaš.

Top Komentari

Realan_Samo
Nema većih debila i seljačina od ovih iz PSG-a
10 0
Bhf111
Nikad ovaj PSG nece biti klub. Dzaba milioni
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi