To što se preziva Milik i igra za Napoli, ništa ne znači italijanskoj policiji

Maska je obavezna

To što se preziva Milik i igra za Napoli, ništa ne znači italijanskoj policiji

E. Škorić

Arkadiusz Milik vjerovatno će u narednih nekoliko sati potpisati za Romu, čime bi napokon mogli da budemo sigurni da će Edin Džeko u Juventus.

Poljski napadač je još u petak otputovao za Švicarsku kako bi obavio ljekarske preglede, ali na aerodormu Ciampino suočio se s policajcem koji ga je opomenuo jer nije nosio masku za zaštitu od koronavirusa.

"Bio je toliko pospan da je čak zaboravio na nju", piše italijanski list Gazzetta dello Sport, navodeći da ni to što igra u Napoliju i što je jedan od najboljih napadača Serije A nije pomoglo da ga policija ne zaustavi i opomene.

Milik je morao najprije automobilom iz Napulja do Rima, nakon čega je u društvu agenta odletio za Švicarsku, gdje ga čekaju pregledi u klinici St. Moritz, ali još uvijek nema potvrde da je sve uspješno završeno niti hoće li potpisati za Rimljane.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/Aletaglia95/status/1306862929371975684[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi