Snimak gazde Chelseaja i njegove žene kruži internetom: Makar se sjetio da postoji...

Plavci su eliminisali Borussiju

Snimak gazde Chelseaja i njegove žene kruži internetom: Makar se sjetio da postoji...

Admin Čaušević

Otkako je kupio Chelsea, Todd Boehly je osjetio prvo pravo zadovoljstvo. Plavci su eliminisali Borussiju Dortmund i prošli u četvrtfinale Lige prvaka.

Susret na Stamford Bridgeu okončan je rezultatom 2:0. Pogađali su Raheem Sterling u finišu prvog, te Kai Havertz u drugom dijelu i to iz ponovljenog penala.

Boehly je meč pratio iz svečane lože, a pored njega je sjedila i supruga Katie Boehly. Na kraju su imali sreće za zadoljstvo.

U samom finišu režiseri su sasvim očekivano tražili bogatog američkog tajkuna, a nakon što je odsviran kraj nastala je snimka koja kruži internetom.

Naime, Boehly se odmah okrenuo supruzi, uslijedio je i poljubac brzine munje te se je odmah otišao na drugu stranu kako bi sa ostalim podijelo svoju radost.

Oglasi

I dok je američki tajkun slavio pobjedu sa ostalim njegova žena je ostala sama i djelovalo je kao da se pita šta se upravo dogodilo.

Inače, ovaj par je u braku od 1998. godine, imaju troje djece. U pitanju su sinovi Nick, Zach i Clay. Dok je u mladosti radila neke poslove, još od 2001. godine ne radi ništa i posvećena je punom majčinstvu.

Utakmica protiv Borussije je bila tek druga u kojoj je Boehly doveo svoju suprugu na Stamford Bridge, prvi put je to uradio odmah po prezimanju vlasništva.

Podsjećanja radi, Amerikanac je u svega dva prijelazna roka otkako je postao gazda Plavaca uložio preko 600 miliona eura, a tek čeka prave rezultate ulaganja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Rezultati su sve osim zadovoljavajući, pa se plasman u četvrtfinale Lige prvaka smatra najvećim uspjehom dosadašnjeg dijela sezone.

Ipak, bez obzira kako završila takmičarska godina, Boehly se nema namjeru zaustaviti te i na ljeto planira ogromna ulaganja kako Chelsea učinio najboljim fudblaskim timom na svijetu kao što je to svojevremeno uradio Roman Abramovich.

Oglasi