Video: D. Kurbegović

Mladi reprezentativac BiH optimističan

Todorović: Bit će teško protiv Velsa, ali očekujem pobjedu

Mladi reprezentativci BiH već nekoliko dana borave u Trening centru N/FSBiH u Zenici, gdje se spremaju za nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Velsa i Lihtenštajna. 

Nakon što se na konferenciji za medije novinarima prvi obratio selektor Vinko Marinović, riječ su dobili i reprezentativci Stjepan Lončar koji nastupa za Široki Brijeg, te Darko Todorović iz redova Slobode. 

"Proteklih dana sam imao povredu, međutim nije to bilo ništa ozbiljno, tako da sam sada zdrav i spreman za sutrašnju utakmicu", upoznao je Lončar novinare sa svojim zdravstvenim stanjem. 

Todorović je optimističan, vjeruje da naš nacionalni tim može ostvariti dobar rezultat.

"Slijedi nam utakmica protiv Velsa. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali optimističan sam i očekujem da ćemo pobijediti. Na nama je, prije svega, da damo maksimum", riječi su Todorovića.

BiH će prvu utakmicu odigrati 23. marta protiv Velsa u Zenici, a četiri dana kasnije gostuje Lihtenštajnu u Vaduzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi