Odlučio meč protiv Velsa

Todorović: Nemojte me pitati jesam li slučajno zabio gol

Mlada reprezentacija BiH savladala je danas Vels s minimalnih 1:0 u Trening centru N/FSBiH.

Utakmicu je odlučio Slobodin defanzivac Darko Todorović koji je postigao fenomenalan pogodak, a u izjavi za medije zahvalio se navijačima na podršci, dodavši da su misli već usmjerene na Lihnteštajn.

„Zahvalio bih se sjajnoj publici koja nas je nosila cijelu utakmicu. Ovo je velika pobjeda za nas. Vjerujem da ćemo pobijediti i Lihtenštajn i ostati prvi na tabeli. Moramo i njih shvatiti ozbiljno inače ćemo imati problema. Imamo kvalitet i želimo ovo da izguramo do kraja, da napravimo uspjeh koji nije ni jedna generacija prije nas", kazao je Todorović.

Nije Todorovića ni zaobišlo pitanje vezano za eurogol, no novinare je brzo prekinuo: "Nemojte me pitati je li slučajno ili nije", kazao je kroz smijeh ovaj sjajni fudbaler.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi