Todorović: Od danas sam u karantinu, osjećam se jako dobro

Saigrač bh. reprezentativca pozitivan

Todorović: Od danas sam u karantinu, osjećam se jako dobro

A. Čaušević

Fudbaler Holsten Kiela, Stefan Thesker, je zaražen koronavirusom što znači da će bh. reprezentativac Darko Todorović u naredne dvije sedmice biti u karantinu. 

Koronavirus nažalost polako, ali sigurno ulazi u i fudbalske timove te je broj zaraženih fudbalera sve veći i veći.

Nakon današnjih testova ustanovljeno da je Thesker pozitivan na Covid-19 pa Todorovića u narednih 14 dana čeka boravak u karantinu.

Bh. defanzivac je poručio da je od danas u karantinu te da se, što je najvažanije u ovom trenutku, osjeća jako dobro.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Jedan od mojih saigrača je testiran pozitivno na koronavirus, tako da je cijeli tim od danas 14 dana stavljane u karantin. Ja se, hvala Bogu, osjećam jako dobro i u ovakvim situacijama čovjek shvati da je zdravlje najbitnije od svega", poručio je Todorović.

Ovaj 22-godišnjak je u dosadašnjem dijelu sezone za Kiel upisao svega devet nastupa, našao se i na spisku Dušana Bajevića za utakmice baraža za Euro čije je odigravanje pod velikim znakom pitanja.

Top Komentari

jasmin1989
Nek nastavi piti kao sto je pio i ne moze mu Corona nista, ubice sve bacile.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi