Todorović se emotivnom porukom oprostio od Zrinjskog

Karijeru nastavlja u Osmanlisporu

Todorović se emotivnom porukom oprostio od Zrinjskog

Dojučerašnji fudbaler Zrinjskog Ognjen Todorović karijeru će nastaviti u turskom Osmanlisporu, s kojim je jučer potpisao ugovor.

U prethodne četiri godine, Todorović je bio jedan od najvažnijih igrača Zrinjskog za koji je odigrao ukupno 130 utakmica uz 25 golova, 24 asistencije i tri osvojene titule prvaka BiH.

Todorović je igrajući za Zrinjski ostavio dubok trag u mostarskom klubu, ali je kroz taj period i zavolio ovaj klub u koji se obećao vratiti jednog dana.

"Iza mene su četiri najljepše godine u karijeri zbog čega Mostar i Zrinjski zauvijek ostaju u posebnom dijelu mog srca. Iako sam sretan zbog profesionalnog uspjeha, dio mene sigurno ostaje u Mostaru. Zahvalio bih se upravi kluba na svemu što su mi pružili, a najviše se želim zahvaliti navijačima koji su me uvijek bodrili i dizali, čak i onda kada nisam bio u najboljoj formi. Svi moji golovi i asistencije su jednako njihovi koliko i moji. Jednog dana se nadam povratku, jer Mostar smatram svojim domom. Hvala na svemu. Nikad zbogom, samo doviđenja", piše u oproštajnoj poruci ovog sjajnog 29-godišnjeg krilnog napadača.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hr hb
Ognjene hvala na svemu i uvijek si dobrodosao pod bijeli brijeg isto kao Nemanja jer ste iz utakmice u utakmicu dali svoj maksimum.
5 80
Nepoznat_tip
Ne kaki bgt dobar si igrac imas srece sto si otiso od tih nacionalista
73 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi