Todorović se vraća u Austriju

Potvrdio direktor Kiela

Todorović se vraća u Austriju

Reprezentativac BiH Darko Todorović (23) definitivno neće ostati u Holstein Kielu.

Todorović je u redove njemačkog drugoligaša došao na posudbu iz Red Bull Salzburga kako bi dobio više prostora za igru, međutim epizoda u 'Zweiti' nije se pokazala najuspješnijom.

Od 29 utakmica Todorović je nastupio na tek devet, a po završetku posudbe sljeduje ga povratak u Red Bull Salzburg s kojim ima ugovor do 2023. godine.

"Obavili smo razgovor sa Todorovićem. Njegova posudba ističe 30. juna i vratit će se u Salzburg", izjavio je sportski direktor Holsten Kiela Uwe Stöver.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Veliko je pitanje kakva budućnosti očekuje Todorovića i u Salzburgu, jer su se Bikovi prošle godine na njegovoj poziciji pojačali sa Rasmusom Kristensenom za kojeg su Ajaxu dali pet miliona eura.

Iz tog razloga ne bi bilo iznenađujuće da ode na novu posudbu, negdje gdje će igrati, a tako i zadržati mjesto u reprezentaciji BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi