Tokom revanša osmine finala Lige prvaka desila se prava drama u domu Jana Vertonghena

Nije imao sreće

Tokom revanša osmine finala Lige prvaka desila se prava drama u domu Jana Vertonghena

Prava drama desila se u domu Belgijanca Jana Vertonghena tokom revanš susreta osmine finala Lige šampiona između Leipziga i njegovog Tottenhama. 

Kako prenose ostrvski mediji, provalnici su upali u dom Belgijanca dok je on igrao u Njemačkoj protiv Leipziga i tom prilikom iz kuće odnijeli mnogo skupocjenih stvari.

Da problem bude još veći u kući su se u trenutku napada nalazili Vertongheova supruga i djeca kojima je prijećeno nožem, ali srećom nije bilo povrijeđenih.

Odmah po odlasku pljačkaša supruga štopera Pijetlova nazavala je policiju i prijavila slučaj ali do sada pljačkaši nisu pronađeni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ovo nije prvi slučaj da se nekom fudbaleru provali u kuću dok on igra utakmicu a nešto slično smo čuli mnogo puta u prošlosti.

Svemu dodajmo da je Tottenham pomenute noći izgubio od Leipziga sa 3:0 tako da tu utakmicu Belgijanac iz redova londonske ekipe sigurno neće pamtiti po dobrom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi