Tolisso zbog TV serije odbio ponudu iz Italije

Otkrio njegov agent

Tolisso zbog TV serije odbio ponudu iz Italije

Malo je poznato da je Corentin Tolisso umjesto u Bayernu mogao završiti u Napoliju. 

Francuski fudbaler je početkom 2016. godine imao ponudu da pređe u Napoli i praktički je sve bilo dogovoreno, od ličnih uslova do samog obeštećenja, međutim na kraju je iznenada došlo do preokreta.

Tolisso je, kako je otkrio njegov agent, odbio ići u Napoli jer je gledao seriju Gomora, koja se bazira na mafijaškim obračunima u Napulju.

"Sve smo dogovorili. Tolisso je trebao da dođe u Napulj, a onda se nešto dogodilo. Pričali su mu da je grad opasan, da nije siguran i da u njemu vlada mafija. Preporučili su mu da gleda seriju Gomora. On se uplašio i odustao od Napolija", otkrio je agent. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odlučio je tada Tolisso ostati u Lyonu, da bi prije nekoliko dana potpisao petogodišnji ugovor sa njemačkim prvakom Bayernom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi