Pojavio se video kada se igrač Lutona srušio na terenu, jedan detalj bi mogao biti ključan!

Igrači oba tima su ekspresno reagovali

Pojavio se video kada se igrač Lutona srušio na terenu, jedan detalj bi mogao biti ključan!

Endin Čaušević

Meč Bournemoutha i Lutona u okviru 17. kola Premiershipa neće biti nastavljen nakon što se na terenu srušio kapiten gostujuće ekipe Tom Lockyer. Informacije iz Engleske govore da je Lockyer svjestan, a pojavio se i snimak situacije iz 60. minute.

Glavni sudija Hooper je prekinuo utakmicu u Bournemouthu nakon što su ljekari i hitna pomoć utrčali na teren kako bi pomogli igraču Lutona, a potom je fudbalere oba tima poslao u svlačionice.

Pomoć se Lockyeru ukazivala preko deset minuta, dok je na stadionu Vitality vladao totalni muk čekajući šta će biti s kapitenom Lutona.

Nakon toga on je na nosilima iznešen s terena uz aplauze navijača s tribina, a prve informacije koje su stigle iz Engleske govore da je Lockyer u svjesnom stanju i da komunicira s ljekarima.

Lockyer je odmah hitno prebačen u bolnicu u Bournemouthu gdje će mu se ukazati pomoć i napraviti pregledi, te se očekuje da se i Luton uskoro oglasi kako bi otkrili u kakvom stanju je njihov igrač.

Oglasi

Ono što je najgore jeste da je Lockyeru ovo drugi put u sam sedam mjeseci da je kolabirao na terenu. Prvi put se ekspresno oporavio i vratio na teren, no sada je jasno da nije nešto kako treba i čini se da je kraj karijere najizglednija opcija za njega.

   Sudija je odmah igračima oba tima pokazao da ne prilaze blizu i ne gledaju užasnu scenu

Također, na društvenim mrežama pojavio se i video trenutka kada se Lockyer srušio na terenu, a igrači oba tima su shvatili šta se dešava.

Oni su odmah reagovali i tražili da ljekari dođu na teren i pomognu nesretnom igraču, te je njihova ekspresna reakcija sigurno itekako pomogla i mogla bi na kraju biti ključna.

Trenutak kada se Lockyer srušio na terenu možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, potvđeno je da utakmica Bournemoutha i Lutona neće biti nastavljena večeras, a iz ovog kluba su potvrdili da je njihov kapiten svjestan, no da će više informacija imati kasnije.

Top Komentari

HBSC
Samo neka se cijepe i dalje
0 0
Mel_Glupson
Zna se od čega nije samo..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi