Igraču West Hama teško igrati odmah nakon Božića: "U Češkoj jedemo mnogo krompir salate"

Donio pobjedu protiv Evertona

Igraču West Hama teško igrati odmah nakon Božića: "U Češkoj jedemo mnogo krompir salate"

Endin Čaušević

West Ham je sinoć napravio veliko iznenađenje pobjedom u gostima protiv Evertona (0:1) u meču 17. kola engleskog Premiershipa.

Londonski klub uspio je da dođe do važne pobjede na Goodisonu, a trenutak odluke desio se u 86. minuti kada je jedini pogodak na meču postigao Tomas Souček.

Češki fudbaler je nakon utakmice dao izjavu kojom je nasmijao englesku javnost i priznao je da mu nije jednostavno igrati odmah nakon novogodišnjih praznika.

"Bilo mi je teško jer obično imam tri sedmice pauze u ovom periodu. Jedemo dosta krompir salate u Češkoj i to je problem", kroz smijeh kaže Souček.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi