"U Tomislavgradu smo imali najbolji doček u historiji, bez neugodnih situacija i ružnih riječi"

Saopštenje Gradine

"U Tomislavgradu smo imali najbolji doček u historiji, bez neugodnih situacija i ružnih riječi"

H. Zilić

Ekipa Gradine sjajno je otvorila novu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

Tim iz Srebrenika je kao gost u fenomenalnoj fudbalskoj predstavi savladao HNK Tomsilav rezultatom 2:3, a nakon meča gosti su bili oduševljeni dočekom od strane domaćina, te povodm toga i izdali saopoštenje koje vam prenosimo u cijelosti bez izmjena.

"Tomislavgrad svijetla tačka i primjer svima:

Gostoprimstvo i korektnost domaćina na najvišem mogućem nivou oduševili su naš kolektiv na jučerašnjem gostovanju u Tomislavgradu.

Svjedočili smo jednom od najboljih dočeka u našoj historiji, pružene ruke i sa čestitkama ispraćeni smo sa stadiona na kojem nismo doživjeli niti jednu neugodnu situaciju ili ružnu riječ sa tribina.

Jednom riječju, Plavi su juče gospodski dočekani i ispraćeni sa stadiona u Tomislavgradu i ovo je pravi primjer u kojem smjeru svi zajedno trebamo ići.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Hvala i sretno dalje", stoji u saopštenju Gradine.

• Tomislavgrad svijetla tačka i primjer svima: Gostoprimstvo i korektnost domaćina na najvišem mogućem nivou oduševili...

Posted by OFK Gradina Srebrenik on Sunday, August 15, 2021

Top Komentari

ako1986
Svaka cast zalosno samo sto je to rijetkost...
6 0
Joco89
Bravo za domaćina!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi