6

Komentari (6)

FahroKonjHodzic
jest i legendarni namjesto utakmice sramotijo se
King_Kenny
...imao je on jos svojih momenata osim ovoga,a znao je odbraniti i nemoguce...legenda Cottbusa,tamo smo imali svoju legiju.
axel42
Tad je liga bila zanimljiva, jelde kralju??
King_Kenny
@axel42 ...tada sam cak i ja pratio Bundesligu...sjecam se one sezone kad su se Bayern i Schalke borili za titulu,a u zadnjem kolu Bayern igrao protiv HSV i Barbareza,kad su dali onaj gol iz slobodnjaka...cini mi se cak da je Barbarez dao gol za vodstvo.
axel42
Jeste baš tako, jbg bio fudbal inače nekako bolji i zanimljiviji općenito nego danas. Dobra, stara vremena.
King_Kenny
@axel42 ...nije,nego tada nije bilo interneta,kablovska tek pocinjala kod nas,bila satelitska antena sa Eurosportom,DSF-om i onim njemackim kanalima,a i to je malo ko imao poslije rata...Baho i TopGol bili vrhunac,ljudi nisu ni znali za drugo i bolje pa je zato bilo zanimljivije...danas imas sirok izbor,mozes gledati sta ti padne na pamet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.