Tonali zabio gol života, rezervisti donijeli pobjedu Genoi

Motta debitovao pobjedom

Tonali zabio gol života, rezervisti donijeli pobjedu Genoi

Admin Čaušević

Pobjedom nad Brescijom rezultatom 3:1 Genoa je u devetom kolu Serije A prekinula negativni niz od šest mečeva bez pobjede. 

Thiago Motta je na klupi nekadašnjeg prvaka Italije debitovao pobjedom, iako je nakon prvog poluvremena njegov tim bio u rezultatskom zaostatku.

Brescia je do vodstvo stigla u 34. minuti kada je zaista prekrasan gol iz slobodnog udarca zabio Tonali. Talentovani veznjak je odlično "zavrnuo" loptu i matirao Radua.

Domaći su uspjeli preokrenuti u razmaku od 13 minuta, a interesantno tri gola su postigli rezervisti.

U 66. minuti u svom debitanskom nastupu u Seriji A stadion Luigi Ferraris na noge je digao kolumbijski veznjak Agudelo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kouame je u 75. minuti pogodio za preokret, da bi sva pitanja oko pobjednika riješio iskusni Pandev.

Ovom pobjedom Genoa je na tabeli prestigla svog večerašnjeg protivnika, dok je Brescia s petim porazom sezone ponovo u opasnoj sezoni.

Top Komentari

mer12
goloviii nevjerovatni
1 0
gumenakita
Koji golovi,kakav Real i Barcelona.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi