Thiago Motta novi trener Genoe!

Zvanično izabran

Thiago Motta novi trener Genoe!

Nekada sjajni vezni fudbaler Thiago Motta našao je novi trenerski angažman.

Nakon bogate karijere Motta je odlučio da uplovi u trenerske vode. Prvi posao je imao u PSG-u, gdje je doskoro radio s juniorima, no sada će na puno ozbiljnijem nivou imati priliku da pokaže što zna.

Prethodnih dana uveliko se špekulisalo da će 37-godišnji Motta preuzeti Genou, a da nisu bile u pitanju samo glasine, potvrđuje i vijest koju je u večernjim satima ovaj klub plasirao na društvenim mrežama.

Za novog trenera Genoe je izabran upravo Motta, a njegovo službeno predstavljanje će, kako je saopšteno, biti upriliče no sutra u 14:30 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao igrač Motta je imao priliku nositi Genoin dres, tačnije u sezoni 2008/2009. Kasnije je još nastupao za Inter i PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi