Domaćinima tri penala za pola sata igre, crveni za goste, sudiju nije zanimao VAR

Cirkus u Ligi petice

Domaćinima tri penala za pola sata igre, crveni za goste, sudiju nije zanimao VAR

H. Zilić

Situacija koja nam dolazi iz Portugala rijetko se viđa u fudbalu.

Tondela je u okviru 11. kola Primeire dočekala Maritimo.

Rezultat nakon prvog poluvremena je 3:0 za domaće, a način na koji su došli do gola je nevjerovatan.

Naime u 15., 20. i 43. minuti dosuđena su tri penala za domaće, a hat-trick je postigao Pedro.

U 41. minuti Pelagio je dobio crveni karton pa su gosti ostali s igračem manje.

Iako su gosti protestovali kod dva dosuđena penala glavni sudija Correia nije ni gledao VAR, bio je uvjeren u svoj u odluku, a ni VAR soba se nije oglašavala.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Zaista nevjerovatana situacija, a ova utakmica bi mogla imati i treće poluvrijeme po završetku regularnog kola u Portugalu.

Promo

Top Komentari

MaDaj
Ne kontam? Hoćete da kažete da je nemoguce da tim pun debila napravi 3 penala u poluvremenu? Ako se var soba nije oglašavala to ne znaci da je nešto namješteno, može da znaci da se slažu sa studijskom odlukom jer su penali cisti..
1 2
Novinaru dunsteru glupi Portugalska liga nije u ligi petice, sramota da pises o nogometu u svijetu a ne znas za to. U ligi petice su lige sledecih zemalja: Engleska, Francuska, Italija, Njemacka i Spanija.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi