Toni Karačić: Naše tehničke pogreške već su u prvom poluvremenu preusmjerile utakmicu

Trener NK Široki nakon hercegovačkog derbija

Toni Karačić: Naše tehničke pogreške već su u prvom poluvremenu preusmjerile utakmicu

NK Široki Brijeg poražen je danas u hercegovačkom derbiju od mostarskog Zrinjskog rezultatom 2:1.

Na press konferenciji nakon susreta oba trenera iznijela su svoje viđenje utakmice a trener Širokobriježana je rekao slijedeće:

"Prvo bih čestitao Zrinjskom na pobjedi. Susret je usmjeren već u prvom poluvremenu kada Zrinjski koristi naše tehničke pogreške i postiže dva pogotka. Drugo poluvrijeme je bilo takvo da su nam prepustili inicijativu no nismo nešto posebno bili opasni. Možda da smo gol postigli ranije, možda bi tada nešto stigli promijeniti no ovako je samo ostalo da čestitamo Zrinjskom na pobjedi" - kazao je Karačić koji je nekoliko rečenica posvetio i stanju kroz koje je njegova momčad prošla u proteklom periodu:

"Kod mojih igrača bio je evidentan veliki broj tehničkih pogrešaka proizašlih iz nedostatka svježine a ipak, ne bih ovaj poraz pravdao time. Probleme ostavljamo za sebe i ne želim te probleme apostrofirati i tražiti u njima razloge poraza" - kazao je Karačić. 

Top Komentari

Sport123
Stanić je trenutno u jako dobroj formi šteta Karačiću da mora igrat na beku on Marić i Begić bi trebali bit prva opcija u sredini terena
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi