Karačić: Mogli smo kvalitetnije utakmicu privesti kraju

Široki prosuo dva boda

Karačić: Mogli smo kvalitetnije utakmicu privesti kraju

E. Škorić

Trener Širokog Brijega Toni Karačić govorio je pred novinarima nakon što je njegov tim u Krupi remizirao danas s 1:1 u 21. kolu Premijer lige.

Široki je bio jako blizu nove važne pobjede, ali je Krupa iz penala u nadoknadi došla do boda.

"Utakmica je bila dosta dobra i s jedne i s druge strane. U samoj najavi ove utakmicu rekao sam kako očekujem puno kvalitetniju FK Krupa u odnosu na jesenski dio prvenstva, što se i pokazalo kao tačno. Mi jesmo vodili i imali kroz posjed lopte neku inicijativu. U razdoblju kada nije bilo nekih izrazitih prilika postigli smo pogodak. Smatram kako smo mogli puno kvalitetnije privesti utakmicu kraju, iako je Krupa odigrala dosta kvalitetno nakon primljenog gola", rekao je Karačić, dodavši:

"Bez obzira što su zabili iz jedanaesterca, bili su blizu pogotku i izjednačili su. Na kraju im mogu samo čestitati na rezultatu i zahvaliti se na jako dobrim uvjetima za igru i gostoprimstvu".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi