Karačić: Borit ćemo se do kraja

Široki se nada Evropi

Karačić: Borit ćemo se do kraja

E. Škorić

Trener Širokog Brijega Toni Karačić izjavio je kako će se njegov tim do kraja boriti za Evropu.

Širokobriježani su na Pecari pokazali više od gostiju iz Tuzle, ali na kraju su ipak morali da se zadovolje jednim bodom, pošto je današnji meč 30. kola Premijer lige završen rezultatom 0:0.

“Uvijek nekakvi nizovi… Iskreno, mi smo tražili pobjedu. Činjenica je da nismo bili na nivou i da prelomimo utakmicu. Imali smo jalovi posjed lopte. Nismo bili opasni prema naprijed. U drugom dijelu ekipa Cityja je bila kvalitetna. Na kraju mislim da je rezultat realan, ali željeli smo pobjedu”, rekao je Karačić, te je dodao:

“Bit će neizvjesno do kraja. Borit ćemo se do kraja. Ići ćemo svaku utakmicu na pobjedu. Slijedi utakmica u Tuzči i pripremat ćemo se da napravimo kvalitetan rezultat”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki je na četvrtom mjestu s 52 boda, a u narednom kolu gostuje ekipi Slobode na Tušnju. Do kraja će još ugostiti Mladost i u zadnjem kolu gostovati u Bijeljini kod Radnika.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije