Toni Karačić više nije trener HŠK Posušje
Foto: A. Čaušević

Kraj saradnje

Toni Karačić više nije trener HŠK Posušje · Zvanično

Eldar Ganibegović

Toni Karačić više nije trener HŠK Posušje, potvrdio je to ovaj bosanskohercegovački klub. 

"Nakon isteka ugovora koji je s klubom imao do kraja sezone, Toni Karačić više neće voditi HŠK Posušje. Energija i snaga koju je donio sa sobom na Mokri Dolac, dovela je klub u mirnu luku i najbolji plasman kluba u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine", potvrdio je klub na Facebooku.

Nakon rastanka Karačić je kazao:

"Ovim putem želim se zahvaliti upravi kluba na čelu s predsjednikom što sam dobio povjerenje da vodim ovaj klub. Cilj smo ostvarili i zaista sam jako sretan nakon svega. Želim se zahvaliti igračima i mom štabu koji su dali sve od sebe i živjeli ovaj klub svim srcem. Najveću zahvalu želim poslati navijačima ovog kluba, koji su bili tu kad je najviše trebalo i koji su disali s nama do kraja. Hvala Posušje i do nekog skorog susreta".

KARA, HVALA TI! 🔵⚪️| Nakon isteka ugovora koji je s klubom imao do kraja sezone, Toni Karačić više neće voditi HŠK...

Posted by HŠK Posušje on Sunday, June 5, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Karačić je u trenerskoj karijeri još vodio Široki Brijeg u više navrata, te je bio selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine koju je od 2011. do 2018. godine vodio na 68 susreta.

Na klupi Posušja bio je od marta ove godine, klub vodio na deset utakmica i uspio ga sačuvati u društvu najboljih klubova Bosne i Hercegovine. 

Top Komentari

starmac
Trener od karaktera i kvaliteta.
8 0
SeoRusilac
On i Osim su kandidati za klupu Veleža. Danas pada odluka o treneru.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti