Niko Borussiju Dortmund nije ponizio kao što je to uradio Toni Kroos

Nevjerovatna izjava veznjaka Reala

Niko Borussiju Dortmund nije ponizio kao što je to uradio Toni Kroos

A. Čaušević

Uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka Real Madrid - Manchester City Toni Kroos je dao pomalo nevjerovatnu izjavu, a tiče se Borussije Dortmund i Judea Bellinghama koji je na pragu transfera među Kraljeve.


Kroos će i sljedeće sezone igrati u dresu Real Madrida, a konkurencija u veznom redu će mu me prema svemu sudeći biti 19-godišnji Jude Bellingham.

Već danima inostrani mediji izvještavaju da je talentovani Englez završio sve sa Kraljevima te da je preostalo sačekati zvaničnu potvrdu transfera.

Na press-konferenciji pred utakmicu polufinala Lige prvaka Real Madrid - Manchester City o dolasku jednog od najboljih mladih fudbalera svijeta u redove madridskog velikana govorio je i Kroos.

"Hoće li Bellingham doći u Real? Dobro, to znači da ću ga više gledati. Nemam neko mišljenje o njemu, ne gledam utakmice Borussije", rekao je Kroos.

Borussija Dortmund je već godinama jedan od najatraktivniji timova za svijeta, a mnogi neutralni ljubitelji fudbala uživaju u igri popularnih Milionera.

Oglasi

Upravo iz tog razloga izjava Kroosa da ne gleda utakmice Žuto-crnih dolazi kao pravo iznenađenje bez obzira šta je igrao za Bayern, velikog Borussijinog rivala.

Bellingham je sigurno jedan od najatraktivnijih igrača na sceni i Real će njegovim dovođenjem nastaviti sa podmlađivanjem ekipe.

Inače, Kroos je prije nekoliko dana upotpuno kolekciju osvajanjem trofeja u svim mogućim takmičenjima u kojim je nastupio u dresu Reala.

Naime, Kraljevi su osvojili Kup Kralja, a sada već legendarnom veznjaku je to bio 20. trofej kao igraču najglamuroznijeg kluba na svijetu.

Proteklih mjeseci bio je u centru pažnje zbog isteka ugovora, ali je na kraju ipak pristao na produženje saradnje te će još najmanje jednu sezonu nastupati za Real u koji je stigao 2014. godine za skromnih 25 miliona.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adrian
Kakvo poniženje.
3 0
user1676532919
Je bam vam naslov a i sve vas koji izmisljate ove naslove.Pos erem vam se na naslove i na vas.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti