Kroosa i Modrića pitali ko bi pobijedio u trci na 100 metara, odgovor je bio genijalan

Zvijezde Real Madrida

Kroosa i Modrića pitali ko bi pobijedio u trci na 100 metara, odgovor je bio genijalan

A. Čaušević

O Toniju Kroosu i Luki Modriću se s punim pravom može raspravljati o najboljem tandemu u veznom redu u historiji.

Kroos i Modrić već dugi niz godina su alfa i omega u veznom redu Real Madrida te Hrvat i Nijemac imaju zaista sjajan odnos.

Pred utakmicu Lige prvaka s Liverpoolom odgovarali su na razna pitanja koja uopšte nemaju veze s fudbalom.

Jedno od pitanja glasilo je ko bi pobijedio u trci na 100 metara. Kroosov odgovor je bio genijalan. Nijemac je odgovorio da bi pitanje trebalo glasiti ko bi izgubio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za generaciju Reala sa Kroosom i Modrićem se može reći da je možda i najbolji tim u historiji fudbala jer je u periodu od 2016. do 2018. godine tri puta u nizu osvojila Ligu prvaka. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1608229445
Modrić definitivno u top 10 veznih igrača u historiji a na Balkanu daleeeko daleko ispred svih igrača a ne samo veznih
11 2
Mele
Ma sta rece i osta ziv. Najbolji u historiji, Cijoj, Reala, ili u svijetu ??? Malo pripazite sta pisete, ne budite kao djecica iz vrtica.
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi