10

Komentari (10)

dinass
Niko nikada nije odbranio titulu LP a Real je osvajao 3x zaredom,nikada niko nece ponoviti.
Haroldinjo
Ma šta reče i osta živ jest pogledaj malo historiju 74,75 i 76 bayern osvajao sa gerd mullerom 3 puta kup sampiona
user1608229445
Modrić definitivno u top 10 veznih igrača u historiji a na Balkanu daleeeko daleko ispred svih igrača a ne samo veznih
Realist
Nitko kao Luka Modrić
Mele
Ma sta rece i osta ziv. Najbolji u historiji, Cijoj, Reala, ili u svijetu ??? Malo pripazite sta pisete, ne budite kao djecica iz vrtica.
user1599438591
@Mele kako se uvijek nadje neki majmun da udara kontru.
user1608229445
smeta mu što je riječ o Modriću Hrvatu
Mele
Nikad nisam gledao jeli ovaj ili onaj, na ovom portalu me samo sport interesuje. Modric jeste jedan od boljih veznjaka, Kroos takodje dobar igrac, ali najbolji u historiji. Ma gdje to??? ..Ako je Real osvojio 3 x ligu prvaka, ne znaci da su najbolji tandem u historiji fudbala. Rajkard, Gulit.. Platini, Tigana..Ronaldinjo, Rivaldo, , Deco, Xavi, Iniesta..Hadzi, Zidane, Del Piero, ima jos na desetine igraca svjetske klase...Najbolji na svijetu za jednu sezonu, ne znaci najbolji u historiji fudbala. Samo to sam napisao.
Mele
Ne znam na koga si mislio. Nebih volio da me neko naziva na ruzan nacin, nikom nikada ne pisem nista osim svog misljenja iskljucivo o sportu. Zivotinje, psovanje, vrijedjnje, kucni odgoj, to nije moj rijecnik. Zato upozoravam svakog da tako nesto slucajno ne pominje u komentarima za mene. Pisi svoje misljenje, sport i samo sport, ili preskoci i ne komentarisi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.