Sve objave Realovih zvijezda su 'normalne', izuzev one Tonija Kroosa

Nijemac je kroz emotikone rekao šta misli

Sve objave Realovih zvijezda su 'normalne', izuzev one Tonija Kroosa

Edmir Škorić

Zlatno pravilo Lige prvaka kaže: Nikada ne otpisujte Real Madrid. Manchester City ga je sinoć očito prerano otpisao, pa je ostao bez finala u jednoj od najluđih završnica Lige prvaka ikada.

Manchester City je u Madrid doputovao s 4:3 iz prve utakmice, a kada je Riyad Mahrez zabio za 1:0 u Madridu u 73. minuti, činilo se da je Real gotov. I u 89. minuti je na semaforu bilo 0:1, a nekoliko minuta kasnije - 2:1.

S dva pogotka Rodryga Real je napravio preokret, a u produžetku još jednim golom (Karima Benzeme s penala op.a) došao i do finala u kojem će igrati protiv Liverpoola, 28. maja u Parizu.

Igrači Reala su nakon nestvarne pobjede objavljivali razne statuse na društvenim mrežama. Luka Modrić je napisao: "Odustajanje nije opcija", čime je prikupio hiljade lajkova i izazvao lavinu komentara.

No, poseban je i drugačiji od ostalih bio status njemačke zvijezde i veznjaka Reala Tonija Kroosa.

Riječi koje bi opisale njegovu reakciju su suvišne i teško će pogoditi sve u Manchester Cityju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real je na putu do finala igrao nekoliko 'finala', pa je izbacio PSG preokretom, zatim Chelsea uz dosta problema, a onda i City. Vidjet ćemo ima li tim Carla Ancelottija snage da nešto slično uradi i protiv Liverpoola za 23 dana u Parizu.

S obzirom na to da je nedavno osigurana 35. titula u Španiji, osvajanje Lige prvaka učinilo bi sezonu nezaboravnom za Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Više bi United imao šansi za prolaz nego ovi kozoebi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi