Kroos odbio da produži ugovor s Realom, već je poznat novi klub?

Sjajni Nijemac

Kroos odbio da produži ugovor s Realom, već je poznat novi klub?

A. Čaušević

Toni Kroos je jedan od najboljih veznjaka svoje generacije i već dug niz godina jedan od glavnih stubova Reala.

Kroos je u Real stigao 2014. godine za 25 miliona eura i vjerovatno se radi o najboljem transferu ikada ukoliko se pogleda uloženo i dobijeno.

Nijemac je u međuvremenu postao simbol popularnih Los Blancosa, ali kako svemu dođe kraj u životu tako se približava i njegov odlazak iz Madrida.

Prema informacijama iz Španije Real je Kroosu ponudio produženje ugovora za još jednu godinu. Aktuelni ugovor mu traje do 2023. godine.

Ovaj 32-godišnjak je nezadovoljan ponuđenim te je tražio novi dvogodišnji ugovor, nešto na što u Realu ne žele pristati.

U slučaju da napusti Real Kroos će karijeru prema svemu sudeći nastaviti u Juventusu koji je počeo da pokazuje interes za ovog veznjaka.

Staroj dami su neophodna pojačanja u veznom redu te bi dovođenje Kroosa bez obzira na godine sigurno predstavljalo puni pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Situaciju sa strane pomno posmatra i Manchester City te bi i popularni Građani vrlo rado u svojim redovima vidjeli sjajnog Nijemca.

Nešto slično se ranije dešavalo i sa Modrićem, ali bi Florentino Perez uspjevao da uvjeri Hrvata da ostane, sada ga isto čeka i sa Kroosom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Moze juve
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi