Pozitivne vibracije u Mostaru, javio nam se Niko Janković: "Recite Šunjiću da je uzeo težak broj"
Toni Šunjić izabrao je broj koji je nosio i Niko Janković. Foto: HŠK Zrinjski & CROPIX

Stiglo je veliko pojačanje

Pozitivne vibracije u Mostaru, javio nam se Niko Janković: "Recite Šunjiću da je uzeo težak broj"

Eldar Ganibegović

HŠK Zrinjski danas je predstavio veliko pojačanje. Toni Šunjić se vratio u tim gdje je počeo karijeru, a koliko pozitivne vibracije vladaju u Mostaru pokazuje i poruka koju smo dobili od bivšeg Plemića, Nike Jankovića.

Toni Šunjić je danas i zvanično predstavljen kao novi fudbaler Zrinjskog. Vraća se tako u mostarski klub nakon 12 godina odsustva.

Od tada do danas igrao je redom za Kuban, Stuttgart, Palermo, Dinamo (Moskva, BJ Guoan i HN SS Longmen. Skupio je i 41 nastup u dresu reprezentacije BiH, igrao na SP u Brazilu, te postigao i jedan pogodak.

Niko Janković: Recite Šunjiću da je uzeo težak broj

Bh. stoper odabrao je da nosi broj 44. Danas se ponosno fotografisao s njim na zvaničnom predstavljanju.

Oglasi

Koliko pozitivne vibracije vladaju u i oko Zrinjskog potvrdio je i bivši igrač ovog kluba i miljenik mostarske publike, Niko Janković. Upravo on je nosio broj 44 dok je igrao za Zrinjski. 

Maloprije nam je u redakciji zazvonio telefon. Na liniji je bio ni manje ni više nego ovaj sada sjajni igrač Rijeke i jedan od najboljih igrača HNL.

"Recite Šunjiću da je izabrao težak broj", uz osmijeh je poručio Niko Janković, te poželio mnogo sreće čovjeku koji mu je dosta pomogao kada su zajedno bili u Stuttgartu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Niko Janković je za Zrinjski na 37 nastupa postigao šest golova i dodao pet asistencija. Posebno se pamti gol protiv Tobola direktno iz kornera.

Trenutno je sa sedam golova treći strijelac HNL. Ima i četiri asistencije u ligi i najzaslužniji je što je Rijeka na vrhu hrvatskog prvenstva. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi