Topnici uzalud kucaju na vrata: Atletico Madrid po drugi put odbio Arsenal

Nova ponuda iz Londona nedovoljna

Topnici uzalud kucaju na vrata: Atletico Madrid po drugi put odbio Arsenal

A. Čaušević

Mikael Arteta već radi na sklapljanu novog time na Emiratima nakon što je Arsenal ponovo ostao bez plasmana u Ligu prvaka. 

Velika želja Topnika je veznjak Atletico Madrida Thomas Partey koji još uvijek nije produžio ugovor s Jorgandžijama iako su španski mediji to vidjeli kao gotovu stvar.

Partey je jedan od nositelja igre madridske ekipe, ali još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor zbog čega Arsenal nastoji da iskoristi priliku i dovede ga u London.

Otkupna klauzula za sjajnog veznjaka iz Gane iznosi 50 miliona eura, a prema pisanju The Guardiana Arsenal je poslao novu ponudu i ponovo naišao na odbijenicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Topnici su ovaj put ponudli 25 miliona eura i igrački katon Mattea Guendouzija, ali odgovor je bio opet negativan ša 27-godišnjak i dalje ostaje na Wanda Metropolitanu.

Inače, Atletico u augustu igra meč četvrtfinala Lige prvaka te što prije žele produžiti ugovor s Parteyom kako bi ovaj fudbaler završnicu elitnog takmičenja igrao maksimalno fokusiran.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi