Spektakl je blaga riječ: Torcida je učinila da Split izgleda nestvarno

Navijači Hajduka slave rođendan

Spektakl je blaga riječ: Torcida je učinila da Split izgleda nestvarno

A. Čaušević

Split je u noći sa utorka na srijedu nekoliko sati bio obojen u crveno, svoj rođendan je slavila Torcida, najstarija navijačka grupa u Evropi.

Torcida po običaju napravi spektakl za rođendan, ali sinoć je otišla korak naprijed jer je Split izgledao nestvarno.

Zapaljen je veliki broj vatrometa i baklji što je učinilo da najveći grad u Dalmaciji djeluje čudesno, posebno na snmcima i fotografijama iz izraka.

Inače, ovo je Torcidi bio 70. rođendan. Već danima se očekivao spetkal, ali ovaj put su najvjerniji navijači Hajduka nadmašili i sami sebe.

Sve je počelo tačno u ponoć, nakon čega je uslijedilo istinski spektakl. Vatromet i bakljada će se pamtiti još dugo vremena. Ove scene će sigurno obići i svijet.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

FOTO: Index.hr

Bakljada nije izbjegla i Poljud, a fotografija splitskog stadiona izgleda zaista impresivno.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

struja
Primitivizam koji "novinari"nazivaju spektakl?
0 7
Realist
Sretan rođendan nasim splitskim prijateljima koji redovito dolaze u Mostar pružat podršku Zrinjskom i nadamo se da ćemo se opet svi zajedno okupit i podržat svoje bijele vojnike na terenu jer TA LJUBAV SE NE MOŽE SPRIJEČITI, OD TE DROGE SE NE MOŽE IZLIJEČITI!!!
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi