Torino blizu dovođenja Zvezdinog čuda od djeteta

Hoće li Luka Jović napustiti Marakanu?

Torino blizu dovođenja Zvezdinog čuda od djeteta

Italijanski mediji donose vijest da bi supertalentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Jović karijeru mogao nastaviti u Torinu.

Čelni ljudi popularnih Bikova imaju ozbilje namjere da pojačaju svoju ekipu mladim fudbalerom Zvezde, koja na ime obeštećenja traži pet miliona eura.

Čini se da će u Torinu pristati na takav zahtjev, jer već imaju odlična iskustva sa kupovinom iz Zvezde, odakle je prije dvije godine stigao Nikola Maksimović.

Crvena zvezda je prodala 70% prava na ugovor Luke Jovića Investicionom fondu, pa bi u slučaju realizacije transfera za pomenutu cifru zaradila 1,5 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.