Torino nudi novi ugovor i povišicu Mihajloviću
Foto: EPA

Žele ga zadržati

Torino nudi novi ugovor i povišicu Mihajloviću

Italijanski mediji pišu da su čelnici Torina ponudili novi, jači ugovor Siniši Mihajloviću. 

Mihajloviću sadašnji ugovor sa italijanskim prvoligašem ističe u junu naredne godine, a njegovim radom u klubu su iznimno zadovoljni i postoji želja da se saradnja produži na najmanje još jednu sezonu. 

Bivši selektor Srbije u Torinu trenutno zarađuje 1,5 miliona eura po sezoni, a predsjednik kluba Urbano Kairo će, kako navodi Tuttosport, na pregovorima koji počinju naredne sezone ponuditi Mihajloviću povišicu. 

Podsjetimo, Mihajlović je na klupi Torina od maja 2016. godine. Novu sezonu u Seriji A je počeo veoma dobro i u prvih sedam kola klub se pod njegovim vodstvom nalazi na šestoj poziciji. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U klubu su uvjereni da pod vodstvom Mihajlovića mogu ostvariti zacrtane ciljeve, koji se, između ostalog, svode na plasman u Evropu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi