Torosidis: Tog pomoćnika treba kazniti
Foto: SportSport

Kapiten Grčke o incidentu na Bilinom polju

Torosidis: Tog pomoćnika treba kazniti

Poslije remija reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke, ali i nemilih scena nakon završetka utakmice, svoje viđenje dešavanja na Bilinom polju dao je i kapiten Grčke Vassilis Torosidis.

"Ovo je za nas bio pozitivan rezultat, važan bod. Ako budemo ovako pristupili i narednim utakmicama bit ćemo favoriti za drugo mjesto u grupi. Nikad se na zna, ali realno nadamo se drugom mjestu. Sada prvo trebamo igrati protiv Estonije", izjavo je grčki kapiten.

"Pomoćni trener bh. reprezentacije je udario Gianniotija. On je pravio 'frku' i na prvoj utakmici u Grčkoj. Ovakve situacije se ne smiju ponavljati, njega treba kazniti", prokomentarisao je incident na kraju utakmice Torosidis. 

Naime, pomoćnik Mehmeda Baždarevića, Gilli, je nakon izbijanja sveopšte gužve na terenu udario grčkog fudbalera Gianniotija koji je, navodno, ostao bez zuba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije