Torres u Japanu do 2020. godine, sedmično će zarađivati 80.000 eura

El Nino ima novi klub

Torres u Japanu do 2020. godine, sedmično će zarađivati 80.000 eura

Bivši španski reprezentativac Fernando Torres i definitivno će svoju karijeru nastaviti u Japanu.

Nakon što je postalo jasno da će napustiti Atletico Madrid, o sudbini ovog iskusnog napadača se mnogo špekulisalo posljednjih mjeseci, međutim više nema dileme gdje će nastaviti karijeru.

Iz japanskog kluba po imenu Sagan Tosu su objavili da će transfer uskoro postati finalan, a popularni El Nino u novoj sredini će, prema nezvaničnim informacijama, zarađivati 80 hiljada eura sedmično.

Za Torresa su se još interesovali klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država, međutim on je odlučio slijediti put Inieste i Podolskog, te karijeru nastaviti u Japanu.

Očigledno da japanska J1 liga postaje veoma interesantna za velike zvijezde...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi