Tošić: Turci pišu svašta

Demantovao navode o prelasku u Tottenham

Tošić: Turci pišu svašta

Lijevi bek turskog Bešiktaša Duško Tošić povezivao se u proteklim danima sa engleskim Tottenhamom. 

Reprezentativac Srbije i standardni član prve postave turskog velikana u izjavi za srbijanski Kurir rekao je da navodi turskih medija nemaju veze sa istinom.

"Turci svašta pišu. Uvijek su skloni senzacionalizmu. Meni je super u Bešiktašu. Iza mene je sezona iz snova, a ova je za sada izuzetno uspješna", rekao je Tošić za Kurir.

Podsjetimo, Duško je karijeru počeo u OFK Beogradu, a kasnije je igrao za Sochaux, Werder Bremen, Portsmouth, QPR, Crvenu Zvezdu, Real Betis, Genclerbirligi i trenutno je u Bešiktašu. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 21 utakmicu i postigao je jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi