TOŠK doveo nekadašnjeg mladog reprezentativca BiH

Stigao lijevi bek

TOŠK doveo nekadašnjeg mladog reprezentativca BiH

M. Šljivak

TOŠK iz Tešnja doveo je novo pojačanje pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Novi igrač ovog kluba postao je 24-godišnji defanzivac Safet Šivšić, nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Šivšić je sa timom iz Tešnja dogovorio saradnju do kraja sezone, a ovaj klub će dobiti veliko pojačanje u borbi za opstanak u društvu najboljih timova Federacije.

Ovom fudbaleru se predviđala odlična karijera. Kao veoma talentovan fudbaler je sa 16 godina otišao u redove zagrebačkog Dinama, ali tamo nikad nije dobio pravu šansu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Potom je igrao na posudbi u Sesvetama, da bi se 2014. godine vratio u BiH i obukao je dres Olimpika. Zatim je igrao još za Travnik i Čelik, a prethodnih pola sezone je bio bez kluba.

TOŠK je nakon prvog dijela sezone na 14. mjestu Prve lige sa 13 bodova i predstoji im velika borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi