TOŠK slavi Kadušića

Vrijedna pobjeda domaćih

TOŠK slavi Kadušića

S. Mlaćo

TOŠK je upisao važnu pobjedu na svom terenu protiv Travnika (1:0). Tešanjci su od početka bili bolja momčad, stvarali prilike, a najbolju je u prvom poluvremenu imao Suljić koji je pogodio prečku.

U drugom poluvremenu nastavljaju domaću sa boljom igrom, a u 68. minuti Kadušić pogađa mrežu Vezira za veliko slavlje svojih navijača i saigrača.

Nedugo nakon toga pokušao je i Nuhanović, no ostalo je 1:0, što je bio i konačan rezultat ovog meča.

S obzirom na poraz Jedinstva od Rudara, TOŠK će u posljednjem kolu sam odlučivati o svojoj sudbini, a svakako da se Tešanjci mogu nadati i novom kiksu Jedinstva, koji bi im definitivno značio opstanak.

NK TOŠK - NK Travnik 1:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK: Bošnjak, Hrvat, Hasanbašić, Papaz, Hodžić, Kurdić, Kadušić, Oglečevac, Suljić, Škrijelj, Rastoder.

NK Travnik: Kolak, Brljak, Tabaković, Vazda, Baltić, Fazlić, Hodžić, Mujagić, Jurčević, Baltić, Arnaut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi