TOŠK u jednom danu predstavio tri pojačanja

Novosti iz Tešnja

TOŠK u jednom danu predstavio tri pojačanja

Uprava TOŠK-a iz Tešnja vrijedno radi ovih dana kako bi treneru osigurala što bolji igrački kadar za narednu sezonu.

Dokaz za to je i današnji dan kada je TOŠK predstavio čak tri nova pojačanja.

Klub iz Tešnja su pojačali Aleksandar Kitanović, Stanoje Jovanović i Marsel Mace. Kitanović je vezni fudbaler koji je u drugom dijelu prošle sezone nastupio za Radnik iz Bijeljine, a prije toga je prošao Akademiju Sparte iz Praga.

Kada je u pitanju Jovanović, riječ je o lijevom beku koji je prošlu sezonu igrao u dresu Orašja te je zabilježio 27 utakmica. Osim toga, igrao je još za Metalleghe i Zvijezdu iz Gradačca kada je u pitanju BiH te za Bezaniju iz Prve lige Srbije. U klub je došao i visoki napadač Mace. On je ranije igrao za brojne klubove, a između ostalog branio je boje Čapljine, Veleža, GOŠKa i Bratstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svemu dodajmo da će TOŠK u subotu odigrati prvi prijateljski susret u sklopu priprema za narednu sezonu, a protivnik će u Tešnju od 17.30 sati biti Mladost Doboj Kakanj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi