TOŠK u prijateljskom meču bolji od Krupe

Slavili sa 1:0

TOŠK u prijateljskom meču bolji od Krupe

E. Čaušević

Fudbaleri TOŠK-a danas su u gostima u prijateljskom meču pobijedili Krupu sa minimalnih 1:0.

Krupa i TOŠK odigrali su pripremni meč pred nastavak prvenstva, a na kraju su gosti iz Tešnja uspjeli da pobijede sa 1:0.

Na startu meča Krupa je bila nešto bolja, te je imala dobru šansu u 30. minuti, ali gola nije bilo. Pet minuta kasnije prijete i gosti nakon kornera kada je pokušao Mujagić, no ostalo je 0:0.

Ipak, TOŠK je u samom finišu prvog poluvremena uspio da dođe do prednosti. Delić je bio asistent za Sejmenovića koji je pogodio za 1:0 i vodstvo svog tima.

Na startu drugog poluvremena prijeti Delić golu Krupe, ali gola nema. U 63. minuti nova šansa za goste. Mujagić odlično šutira, no golman Krupe je siguran.

Četiri minute kasnije Krupa je mogla do izjednačenja, ali je Muratspahić sjajno odbranio udarac jednog od igrača domaćeg tima. Do kraja meča rezultat se nije mijenjao, te je TOŠK uspio da slavi sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da su iz TOŠK-a imali samo riječi hvale za gostoprimstvo od strane čelnika FK Krupa.

Dodaju da je sve proteklo na visokom nivou počevši od samog dočeka do ispraćaja sa stadiona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije