Totalni promašaj: Gabigol promijenio imidž zbog kojeg izgleda 20 godina starije

Fanovima se to nije svidjelo

Totalni promašaj: Gabigol promijenio imidž zbog kojeg izgleda 20 godina starije

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Gabriel Barbosa ove zime i zvanično je napustio Inter, te je potpisao za Flamengo.

Popularni Gabigol u Flamengo je stigao na posudbu prije godinu dana, a nakon što je ovom klubu donio titulu u Copa Libertadoresu odlučili su otkupiti njegov ugovor od Intera za 18 miliona eura.

Gabigol se ponovo našao u centru pažnje, ali ovaj put zbog svog izgleda. On je odlučio da promijeni imidž i da ofarba kosu i bradu, ali time nije baš oduševio fanove.

Naime, fanovi su mu poručili da ponovo treba mijenjati imidž jer ovako izgleda barem 20 godina starije. Ovaj 23-godišnji napadač nije htio odgovarati na kritike koje ga očito i ne zanimaju previše.

 Flamengo striker Gabriel Barbosa dyed his beard grey for his club's win in the South American Super Cup

Top Komentari

gogs
Da li ste realni?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi