24

Komentari (24)

nakopitam
@Milos1312 Dragi Milose ja ne znam kako ti ne vidis o cemu se tu radi. Mora da zivis u Engleskoj pa su ti izaprali mozak sa njihovom propagandom. Ovdje to niko ziv ne gleda niti koga zanima. Zanimljiviji je derbi Igmana protiv vrapcica nego Mancester- Mancester. Pa eto i sam kazes da dodju do OSMINE FINALA, a to je zato sto ih sudije guraju. A sto ne mogu dalje? Zato sto su toliko slabiji od ostalih da ni s pomocu sudija ne mogu da izbace klubove iz jacih liga. Desi se nekada i to, ali vrlo cesto i uvjek to budu veliki skandali jer im sudije otvoreno namjestaju.
nakopitam
@Milos1312 Vjerujem ti da su nadigrali svakog ali ti kazem da je to samo pokazatelj koliko je losa ova engleska SAMOPROGLASENA NAJJACA LIGA! Uvjek su bili losi. Ako su oni najjaca liga, sta je onda Spanska Primera ciji klubovi svake godine uzimaju evropske i svijetske trofeje? Englezi nesto osvoje jednom u 20 godina i to samo uz pomoc sudija. O tome pisem ljudino. A ne zanimaju me ni arsenal ni macester village ni jedinstvo ni bilo koji njihov vjestacki klub. Sve su to karrine obicne. Ne znam zasto su uopste oni uvrsteni u top 5 liga!!!
Milos1312
Pa ja nmg da vjerujem da vi i dalje pricate o sudjenju… brate 5 klubova u osmini finala LP iz Engleske, jel i to zbog sudija. Znaci svake godine Liverpool, City, Chelsea pa i Tottenham( i oni su igrali finale skoro) svake godien cetvrtina, polufinale ili finale. To sto vi vise realni to je vas problem. Pa ja bi prije gledo Lester-Fulham nego Barca- Royo Vallacano itd itd da ne pravim poredjenja dalje. Cuuj odakle da je u ligi petice hahahahha o Boze dragi gledate li vi fudbal. Najjaca liga ubjedljivo. Najbrza, najzahtjevnija, najzanimljivija, najefikasnija…
nakopitam
Pokazatelj koliko slaba je ova samoprozvana najjaca liga. Ovi bi npr u Italiji bili u sredini tabele. Pojeli bi ih Zabari taktikom. U Spanskoj ligi Arsenal bi bio pri dnu tabele, nebi ispali ali bili bi ispod 12 mjesta.
Milos1312
Jao jao jao kme kmeee kmee
Milos1312
Jbt Araenal nikad bolji, momci nadigrali svakog (osim unitedq) i od jednom liga nije dobra hahahh. Nisam glupljeg komentara odavno procitao.
desteka
Nigde vjesti o napadu na djecu iz Srbije,a piste o selfiju Đokovica,sa simpatizerima u Avsraliji.Ďokovic je vise puta dokazao da je prijatelj BiH,i pravi gospodin sa ovih prostora.A ovi divljaci sto napadaju djecu,sramote BIH,o njima nista,zasto,,,????
axel42
Baš se pitam što li su ih napali?? Evo gledam meč Njemačka - Srbija u rukometu i frajer na Arenisport namjerno non stop u kadar stavlja neke klošare sa zastavom RSa i nekakvom provokacijom nedamo rs nikom!! Pa majku im yebem takve i treba samo šutati!!
desteka
izađi iz svog sela,da vidis malo svjeta,ne budi gurbet cjeli zivot.Turske zastave na BIH terenima sta one tu rade,znamo sta je bilo u proslosti davnoj,budi covjek bar jedan dan.
DOKTOR_GAZ_
IGRA AR567ALA trenutno je sasvim ok, te ne treba da VAS IZNENADI, ako par kola prije kraja osiguraju 5 mjesto..
F1F
Opet kakis... Pa bolan bolan kako se ne umoriš više jesi li dobro ti???
axel42
Uvjek si bio gospodin!! Ali ovi novopečeni klinci na ss.ba nemaju pojma ko je GAZIJAGA!! Ti si uvijek bio nešto posebno na ovom portalu ali klošari nemogu sa tim da se pomire. Samo furaj svoj fazon, oni to nerazumiju!!
DOKTOR_GAZ_
NEKULTURNA DJECICA..dođi na njihov forum..10000 slika Mydrika u dresu AR567ALA, pricali o novoj formaciji sa njim..kad ono, MYDRIK otisao u VELIKANA Chelsea..ja samo govorim cinjenice..sportski pozdrav REALNI COVJECE..
adoguns88
Guzijaga sta ima sta se radi...mogul se kompleksi izlijecit??? Vrlo tesko... Uzivaj gledajuci Topnike kako haraju Premierom Ligom a svakako se cujemo i nekad u maju...ima da ti se naje... mame ?
Milos1312
Gaziju za precccdjednika ljubi ga mama kako je on meni pametan… al u qurcu
MUN
Njihov maksimum je trece mjesto i da budu prezadovoljni sa tim ako uspiju
Fejker
Mislis ako ne kupe sudije ko mun ???my mun ???
MUN
Trebaju oni jos mnogo godina da igraju da bi mozda bili 20% kao United...
topnik1980
Nemoguce jer su vec kupljene sudije od strane uniteda naravno
Eno30
Ekipa je extra mladi igraci sa veznim iskunim igracima napad odbrana mlada zeljni igre puni kondicije i na dobrom su putu da osvoje titulu. Mada je dug još put do titule.
green_dragon
Ma nije njima titula bila ni mislima.....sve ovo je gratis
Milos1312
Pa bas zato sto nije, zato su u ovoj situaciji. Ljubi ih guzija u dupe sve :*
green_dragon
Moze pricati ko sta hoce al finu ekipicu sklepa ovaj Arteta ni od cega...
F1F
U pravu si 100 posto ... Ni oni se nisu nadali ovom. Pišem kao neko ko nema favorita u engleskoj ligi. zdricaVo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.