Igrači Tottenhama ne mogu da izdrže brutalan tempo na treninzima, samo jedan od njih ostao na nogama

Conte nema milosti

Igrači Tottenhama ne mogu da izdrže brutalan tempo na treninzima, samo jedan od njih ostao na nogama

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama prošle sedmice počeli su pripreme za novu sezonu.

Tottenham je prvih nekoliko dana trenirao u Londonu, a potom su otišli put Južne Koreje gdje će nastaviti s pripremama i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Antonio Conte zadao je žestok tempo svojim igračima na startu priprema jer želi da oni budu što spremniji za početak nove sezone.

Engleski mediji objavili su fotografiju nakon jednog od treninga Tottenhama na kojem skoro svi igrači ovog tima izgledaju iscrpljeno, te je jasno da nisu očekivali tako žestok tempo italijanskog stručnjaka.

Mirror je objavio da su skoro svi igrači iscrpljeni na samom startu priprema, te da samo jedan od njih nije iznenađen tempom.

Radi se o Ivanu Perišiću koji je ovog ljeta stigao u Tottenham, te on bez problema odrađuje treninge. To je ponajviše zbog činjenice da je Perišić sarađivao s Conteom u Interu i očito je znao kakav režim priprema ga čeka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvije najveće zvijezde tima Kane i Son su nekoliko puta na treningu gubili snagu, te su čak i odmarali i tek potom nastavljali s vježbama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi